Aromatique 100%-ban természetes illóolaj 10 ml ROZMARING

100%-ban természetes rozmaring illóolaj. A helyesen megválasztott illat lazít és fellendít. A természetes illóolajok tiszta, hígítatlan növényi koncentrátumok, amelyek számos betegség esetén támogatják az immunrendszert. Tartalom: 10 ml    több

Ár a 1 db értékben: 2 990 Ft
Ár a 1 db ÁFA nélkül: 2 354 Ft
Ajándék
Raktáron > 4 ks
Feladási idő: 24 órán belül
A termék kódja: 2588

   

Leírás

Aromatique 100%-ban természetes illóolaj 10 ml ROZMARING

Tiszta természetes illóolaj rozmaring kivonatból.

Az illóolajok a természet igazi kincse, serkentik az érzékeket, megnyugtatják az elmét és gyógyítanak. Kizárólag növényekből nyerik, mindenféle adalékanyag és a természeti anyag módosítása nélkül.

A rozmaringolaj a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

  • fertőtlenítő
  • antibakteriális
  • tonizáló
  • reumára
  • felemelő
  • melegítő
  • fejfájásra és fáradtságra

ROZMARING

A rozmaring, és különösen a belőle kivont rozmaringolaj erős vírus-, baktérium- és gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik. Emellett a rozmaring és a rozmaringolaj erősíti az immunitást, gyulladás- és rákellenes tulajdonságokkal rendelkezik, és cukorbetegeknél is eredményesen alkalmazható. De ez közel sem mind a rozmaring tulajdonágai közül.

Jótékony hatással van a menstruációs zavarokra, csökkenti a narancsbőrt. Erősíti az immunrendszert. A rozmaringolaj jó fájdalomcsillapító. Melegítő és regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik, ezért reumás fájdalmak kezelésére, fáradt, megnyúlt izmok masszírozására használják. Erős fertőtlenítőként alkalmazzák légúti fertőzések, köhögés és különösen bőrbetegségek esetén. Erősíti az immunrendszert. Tonizálja és stimulálja a szívet, normalizálja a vérnyomást.

Alkalmazás:

Ne használja az olajat szájon át. Kerülje a szemmel és nyálkahártyával való érintkezést. A hígítatlan olaj allergiás reakciókat és égési sérüléseket okozhat. Ne használja, ha érzékeny bőre van. Mindig hígítva használja! A természetes illóolajok tiszta, hígítatlan növényi koncentrátumok, számos betegségben támogatják az immunrendszert, de óvatosan kell bánni velük, természetes olajjal (pl. mandula, kajszibarack, avokádó, jojoba stb.) hígítjuk, vagy inhaláció esetén a vízfürdőbe adjuk hozzá, hogy elkerüljük a bőr károsodását vagy irritációját.

Mielőtt bármilyen illóolajat használna, végezzen bőrpróbát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem allergiás a termék egyik összetevőjére sem. Mindig hígítva használja!

Kérje ki kezelőorvosa vagy gyógyszerésze tanácsát, mielőtt az illóolajat kisgyermekeknél, terhes nőknél, szoptató nőknél és időseknél alkalmazná. Nem használható napozáskor vagy a bőrt UV sugárzásnak kitéve.

Az olaj nem tartalmaz PEG-et (Propilén glikol-t), tartósítószereket, színezékeket és mesterséges illatanyagokat.
Állatokon nem tesztelték.
Genetikailag módosított összetevőket nem tartalmazó olajok.

Szobahőmérsékleten, szorosan lezárt sötét üvegben, gyermekektől elzárva tárolandó.

Az olajok bőrgyógyászatilag teszteltek, a CPNP-ben regisztráltak és biztonsági értékeléssel rendelkeznek, a gyártásai az I.F.E.A.T. (The International Federation of Essential Oils and Aroma Trades) és az E.F.E.O (Esszenciális olajok Európai Szövetsége) alá tartozik.

A palack 10 ml természetes illóolajat tartalmaz, és vonzó kartondobozba van csomagolva.

 

Termékek

Termékkategória

Ajándékok lézeres aláírás

A megvásárolt ajándékokra bármilyen ajánlást gravírozunk

Átvételi pontok

1 949x pont Cseh - Szlovákiában 

Ingyenes ajándék

5000 Ft feletti rendelés esetén egy kis ajándékot kap

Doprava zdarma

U objednávek nad 25 000 HUF nabízíme dopravu zdarma

Azonnali akciók

az első rendelésnél lehet felhasználni az ajánlott akciókat

Keresett kifejezések

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

 

Biztonságos és gyors fizetés a Barion kapu keresztül.

 
 

Szállítás sebessége
Kommunikáció minősége
Az üzlet átláthatósága
99 %
az ügyfeleink elégedettek voltak a vásárlással a www.ajandek123.hu
133 értékelés