Elektromos fűtés ventilátorral, 3000 W-os

Az elektromos direkt fűtőtest, 3000 W teljesítményű ventilátoros fűtőtest nem csak lakási, irodai, mezőgazdasági, tenyésztési vagy raktárhelyiségek, pl. helységek, műhelyek, pincék, garázsak...fűtésére szolgál. Méretek (hossz / szélesség / magasság): 25,5 x 17 x 35 cm.    több

Ár a 1 db értékben: 22 690 Ft
Ár a 1 db ÁFA nélkül: 17 866 Ft
Ajándék
Raktáron > 4 ks
Feladási idő: 24 órán belül
A termék kódja: 2617

   

Leírás

Elektromos fűtés ventilátorral, 3000 W-os

A közvetlen elektromos fűtés, 3000 W teljesítményű ventilátoros fűtőtest azonnal felfűti a helyiséget.

Az indusztriális-időszakú megjelenésének köszönhetően minden enteriőr érdekes elemévé válik, még Loft stílusban is. A fűtőelem csendes működésű, melynek köszönhetően hálószobába vagy gyerekszobába is elhelyezhető.

A nagy teljesítmény gyors felmelegedést biztosít, ami hozzájárul a közvetlen környezet hatékony fűtéséhez. A radiátor speciálisan kialakított felépítése biztosítja a benne keletkező hő egyenletes eloszlását, aminek köszönhetően szinte azonnal érezzük a komfort javulását.

Az akár 3 kW teljesítményű fűtőtest azonnal felfűti a helyiséget. A készülék kialakítása pedig biztosítja a meleg vagy hideg levegő egyenletes eloszlását a helyiségben. Praktikus lábakkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a stabil elhelyezést. A melegítő fogantyúval is rendelkezik a kényelmes szállítás érdekében.

3 ÜZEMMÓD / MINDEN 6-FOKÚ TELJESÍTMÉNNYEL - a fűtőelemnek három üzemmódja van: hűtés; fűtés; és két tevékenységet végez egyszerre: az egyik oldalon meleg, a másikon hideg levegőt fúj. Ezen túlmenően ezen módok mindegyike akár 6 teljesítményszintre állítható be. Ez számos lehetőséget biztosít a felhasználónak, és többlépcsőssé teszi a készüléket – egész évben használható.

Dőlésállítás - a készülék oldalán két gomb található, aminek köszönhetően a színszöget állíthatjuk. Ez lehetővé teszi, hogy meghatározza azt az irányt, amelyben a meleg vagy a hideg levegő áramlik.

A fűtőelem könnyen kezelhető kezelőpanellel rendelkezik, amely két gombból áll. Az egyik a három üzemmód közül az egyike beállítására szolgál, a másik pedig a fűtési intenzitást szabályozza. Használaton kívül kis helyet foglal, bármilyen szekrényben elfér, és kényelmes fogantyúval rendelkezik.

Leírás:

Anyag: fém
Teljesítmény: 3000 W
Feszültség: 230V
Méretek (hossz / szélesség / magasság): 25,5 x 17 x 35 cm
Kábel hossza: 1,5 m
Tömeg: 1,5 kg

Szín: fekete

 

Termékek

Termékkategória

Ajándékok lézeres aláírás

A megvásárolt ajándékokra bármilyen ajánlást gravírozunk

Átvételi pontok

1 949x pont Cseh - Szlovákiában 

Ingyenes ajándék

5000 Ft feletti rendelés esetén egy kis ajándékot kap

Ingyenes szállítás

15 000 Ft feletti rendelés esetében, ingyenes szállítást ajánlunk

Azonnali akciók

az első rendelésnél lehet felhasználni az ajánlott akciókat

Keresett kifejezések

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

 

Biztonságos és gyors fizetés a Barion kapu keresztül.

 
 

Szállítás sebessége
Kommunikáció minősége
Az üzlet átláthatósága
99 %
az ügyfeleink elégedettek voltak a vásárlással a www.ajandek123.hu
76 értékelés