Hélium spray léggömbökhöz 12 l

A Crazy Hel for ballons egy tökéletes ajánlat mindenki számára, aki gyermek születésnapi partit vagy bármilyen más ballonos rendezvényt szervez. Ez a léggömb-hélium nagyon jó szórakozást garantál. Kapacitás: 12 liter semleges hélium keverék.    több

Ár a 1 db értékben: 4 790 Ft
Ár a 1 db ÁFA nélkül: 3 772 Ft
Po registraci za 1 db értékben 4 646 Ft
Ajándék
A termék kódja: 2525

   

/helium-spray-leggoemboekhoez-12-l-e148768.htm
Leírás

Hélium spray léggömbökhöz 12 l

A Crazy Hel for ballons egy tökéletes ajánlat mindenki számára, aki gyermek születésnapi partit vagy bármilyen más ballonos rendezvényt szervez.

A hélium a legkönnyebb ritka gáz. Nem folyékony formában van. A CRAZYHEL vásárlásakor mindig egy üres palack benyomása van, de ha a kupakon egy tömítés található, akkor a termék megtelt.

Ez a léggömb-hélium garantálja a jó szórakozást a levegőben, de a földön is. A hélium színtelen és nem gyúlékony, szagtalan és íztelen gáz, amely nem káros az egészségre. Használhatja léggömbök felfújására vagy a saját hangja muris megváltoztatására.

Ez a palackban lévő hélium praktikus és könnyen hordozható. A palack eldobható, nem visszaváltható. A maradék hélium könnyen tárolható, és később is használható.

Ez a hélium spray a léggömbök töltésére szolgál. A ballonnak az adagoló teljes torkára kell csúsznia, és a lefelé irányuló nyomás héliumot szabadít fel.

Ne feledje, hogy a palack elegendő kis számú léggömb felfújásához. A hozzávetőleges szám a csomagoláson van feltüntetve. Miért csak hozzávetőleges? Mert hogy hány léggömböt lehet felfújni, azt több tényező befolyásolja, pl:

- a léggömb gyártója (a léggömbök lehetnek könnyebbek vagy nehezebbek), és nagyon fontos, hogy milyen gyorsan emelkedik a léggömb a levegőbe

- léggömbök konfettivel - csak héliumot kell fújni levegő hozzáadása nélkül (ezek a léggömbök viszonylag nehezek, így a levegővel kevert hélium nem tudja őket a levegőbe felemelni)

- vannak héliummal nem fújható léggömbök - minden latex gumi léggömb legfeljebb 5 hüvely nagyságú, fólia "tortás" lufi, kis méretű fólia lufi, stb

- Egyes léggömbök felfújásuk előtt speciális eljárásokat igényelnek, ezért javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el a léggömbök felfújására vonatkozó utasításokat.

A termék lehetővé teszi a latex léggömbök gyors megtöltését levegőnél könnyebb gázzal.

Egy palackkal kb ennyi lufit lehet feltölteni:

Megfelelő kezeléssel egy palackkal megtölthető:

3 db maximum 25 cm nagyságú latex lufi (részben levegővel) ill.
2 db latex lufi 29 cm-ig (részben levegővel) ill.
1 db fólia lufi 43 cm-ig (részben levegővel)

A töltés mértéke és a felfújt léggömbök pontos száma, beleértve a ballon gyártóját, valamint az időjárási körülményeket: A 10-es és 12-es léggömböt héliummal csak részben kell feltölteni. Amikor úgy érzi, hogy kezdenek emelkedni, fújja fel őket levegővel a teljes méretre.

Figyelem:

Nyomás alatt álló palack: napfénytől és 50°C feletti hőtől védve tartani. Kerülje a szélsőséges időjárási viszonyokat és a kályha, kandalló vagy tűz közvetlen közelségét. Ne szúrja ki vagy égesse el, még használat után sem. A gyerekektől távol tartsa. A palack HEL gázt tartalmaz. A gáz nem káros az egészségre és a környezetre. A HEL gáz halmazállapotú, ezért üres palack benyomását keltheti. A kupakon lévő tömítés biztosítja, hogy a tartály tele legyen. A sérült tömítés nem garantálja a 100%-os tartalmat.

Méretek (magasság / szélesség / mélység /) 34 / 6,5 / 6,5 cm

Kapacitás: 12 liter semleges hélium keverék.

 

/product-action/increment-product-view-count?productId=148768

Termékek

Termékkategória

Ajándékok lézeres aláírás

A megvásárolt ajándékokra bármilyen ajánlást gravírozunk

Átvételi pontok

1 949x pont Cseh - Szlovákiában 

Ingyenes ajándék

5000 Ft feletti rendelés esetén egy kis ajándékot kap

Ingyenes szállítás

15 000 Ft feletti rendelés esetében, ingyenes szállítást ajánlunk

Azonnali akciók

az első rendelésnél lehet felhasználni az ajánlott akciókat

Keresett kifejezések

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

 

Biztonságos és gyors fizetés a Barion kapu keresztül.

 
 

Szállítás sebessége
Kommunikáció minősége
Az üzlet átláthatósága
100 %
az ügyfeleink elégedettek voltak a vásárlással a www.ajandek123.hu
58 értékelés