Kenő- és tisztítószer Switch Cleaner 200 ml

lubrikacny-a-cistiaci-pripravok-switch-cleaner-200-ml

A Lubricating Switch Cleaner egy rendkívül hatékony, többcélú termék, amely tisztító és kenési képességekkel rendelkezik kapcsolóeszközök, relék és minden típusú elektromechanikus eszközökre. Ken mindenféle elektromos mechanizmust. Védő bevonatot biztosít, amely megvédi a fémeket a korróziótól. Tartalom 200 ml.    több

Ár a 1 db értékben 3 590 Ft
Ár a 1 db ÁFA nélkül: 2 992 Ft
Po registraci za 1 db értékben 3 482 Ft
Raktáron > 5 ks
Feladási idő: 24 órán belül
A termék kódja: 001645

   

/keno-es-tisztitoszer-switch-cleaner-200-ml-e137598.htm
Leírás

Kenő- és tisztítószer Switch Cleaner 200 ml

Nagyon hatékony, többcélú termék, tisztító és kenő képességgel kapcsolóeszközökhöz, relékhez és minden típusú elektromechanikus eszközre.

Alkalmazás: A Lubricating Switch Cleaner két részből áll, oldó és kenő részből.

Oldódó komponens: Oldja és öblíti a szennyeződéseket és zsírokat. Behatol és megpuhítja az oxidrétegeket, amelyeket aztán a rendszer mechanikai hatásával le lehet öblíteni. Gyorsan elpárolog és kenőfóliát hagy maga után.

Kenő alkatrész: Minden típusú elektromos mechanizmust ken. Védő bevonatot biztosít, amely megvédi a fémeket a korróziótól. Növeli az érintkezési területet és csökkenti az ellenállást, mert az érintkezők között kialakult vékony réteg viszonylag vezetőképes. A vezetékek permetezése nem okoz beállítást. Megakadályozza az ív égését, mert filmje hídként működik az érintkezők között, amikor elválnak.

Használati utasítás: A kapcsoló mechanizmusok tisztításához és kenéséhez egyszerűen permetezze be az alkatrészeket a termékkel. A permet kiöblíti a szennyeződéseket, és kenő védőfóliát hagy maga után.

Alkalmazási terület: Kefék, megszakítók, kommutátorok, kondenzátorok, elektromechanikus eszközök, targoncák elektromos rendszerei, motorindítók, potenciométerek, relék, csúszó ellenállások, kapcsolók biztonsági berendezésekhez, mindenféle kapcsolóérintkezők.

Kiszerelés: 200 ml

 

/product-action/increment-product-view-count?productId=137598

Ajándékok lézeres aláírás

A megvásárolt ajándékokra bármilyen ajánlást gravírozunk

Átvételi pontok

1 949x pont Cseh - Szlovákiában 

Ingyenes ajándék

5000 Ft feletti rendelés esetén egy kis ajándékot kap

Ingyenes szállítás

15 000 Ft feletti rendelés esetében, ingyenes szállítást ajánlunk

Azonnali akciók

az első rendelésnél lehet felhasználni az ajánlott akciókat

Gyors kapcsolat


Biztonságos és gyors fizetés a Barion kapu keresztül.