Kenő- és tisztítószer Switch Cleaner 200 ml

A Lubricating Switch Cleaner egy rendkívül hatékony, többcélú termék, amely tisztító és kenési képességekkel rendelkezik kapcsolóeszközök, relék és minden típusú elektromechanikus eszközökre. Ken mindenféle elektromos mechanizmust. Védő bevonatot biztosít, amely megvédi a fémeket a korróziótól. Tartalom 200 ml.    több

Ár a 1 db értékben: 3 490 Ft
Ár a 1 db ÁFA nélkül: 2 748 Ft
Ajándék
Raktáron > 5 ks
Feladási idő: 24 órán belül
A termék kódja: 001645
Leírás

Kenő- és tisztítószer Switch Cleaner 200 ml

Nagyon hatékony, többcélú termék, tisztító és kenő képességgel kapcsolóeszközökhöz, relékhez és minden típusú elektromechanikus eszközre.

Alkalmazás: A Lubricating Switch Cleaner két részből áll, oldó és kenő részből.

Oldódó komponens: Oldja és öblíti a szennyeződéseket és zsírokat. Behatol és megpuhítja az oxidrétegeket, amelyeket aztán a rendszer mechanikai hatásával le lehet öblíteni. Gyorsan elpárolog és kenőfóliát hagy maga után.

Kenő alkatrész: Minden típusú elektromos mechanizmust ken. Védő bevonatot biztosít, amely megvédi a fémeket a korróziótól. Növeli az érintkezési területet és csökkenti az ellenállást, mert az érintkezők között kialakult vékony réteg viszonylag vezetőképes. A vezetékek permetezése nem okoz beállítást. Megakadályozza az ív égését, mert filmje hídként működik az érintkezők között, amikor elválnak.

Használati utasítás: A kapcsoló mechanizmusok tisztításához és kenéséhez egyszerűen permetezze be az alkatrészeket a termékkel. A permet kiöblíti a szennyeződéseket, és kenő védőfóliát hagy maga után.

Alkalmazási terület: Kefék, megszakítók, kommutátorok, kondenzátorok, elektromechanikus eszközök, targoncák elektromos rendszerei, motorindítók, potenciométerek, relék, csúszó ellenállások, kapcsolók biztonsági berendezésekhez, mindenféle kapcsolóérintkezők.

Kiszerelés: 200 ml

 

Termékek

Termékkategória

Ajándékok lézeres aláírás

A megvásárolt ajándékokra bármilyen ajánlást gravírozunk

Átvételi pontok

1 949x pont Cseh - Szlovákiában 

Ingyenes ajándék

5000 Ft feletti rendelés esetén egy kis ajándékot kap

Doprava zdarma

U objednávek nad 25 000 HUF nabízíme dopravu zdarma

Azonnali akciók

az első rendelésnél lehet felhasználni az ajánlott akciókat

Keresett kifejezések

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

 

Biztonságos és gyors fizetés a Barion kapu keresztül.

 
 

Szállítás sebessége
Kommunikáció minősége
Az üzlet átláthatósága
99 %
az ügyfeleink elégedettek voltak a vásárlással a www.ajandek123.hu
135 értékelés