Turisztikai zuhany 20 l-es hőmérővel

Ez a turisztikai szolár zuhanyzó hőmérővel mindenütt kéznél lesz, ahol nincs hozzáférő víz és villamosenergia - kempingben, telken, sátorozás közben, zarándok úton, kiránduláskor, a kerékpár túrán, a tengernél a sós víz leöblítésre a tengervízben való fürdés után. Jól abszolválja a napfényt, így a víz benne nagyon gyorsan felmelegszik. Kapacitás 20 l.    több

Ár a 1 db értékben: 7 990 Ft
Ár a 1 db ÁFA nélkül: 6 291 Ft
Raktáron > 5 ks
Feladási idő: 24 órán belül
A termék kódja: 2194

   

Leírás

Turisztikai zuhany 20 l-es hőmérővel

A hordozható szolár zuhany ideális a kempingezéshez és a kiránduláshoz.

A napfény felhasználásnak köszönhetően a vizet körülbelül 50 fokra melegít! Könnyen használható, egy robusztus tartója van, amely lehetővé teszi, hogy a zuhany bárhol felfüggeszthető! 

Ez a turisztikai szolár zuhanyzó hőmérővel mindenütt kéznél lesz, ahol nincs hozzáférő víz és villamosenergia - kempingben, telken, sátorozás közben, zarándok úton, kiránduláskor, a kerékpár túrán, a tengernél a sós víz leöblítésre a tengervízben való fürdés után.

Jól abszolválja a napfényt, így a víz benne nagyon gyorsan felmelegszik. Az anyag vízálló és a szűk dugó lehetővé teszi a zuhany biztonságos tárolását. Ezenkívül a parafa egy hevederen van, így nincs veszélye annak, hogy a dugó elvesszen. A hátsó fal átlátszó anyagból készül, amely lehetővé teszi a víz mennyisége és minősége ellenőrzését.

A hátsó részén egy hőmérő is található, amely a hőmérsékletet Celsius és Fahrenheit skálába is jelöli. Ez lehetővé teszi a vízhőmérséklet folyamatos ellenőrzését. A hátsó átlátszó fal lehetővé teszi a víz állapotát és tisztaságát ellenőrizni. Már 1 órán belül a víz körülbelül 27 fokos hőmérsékletet éri el, 2 óra után - 40 és 3 óra elteltével - körülbelül 45 ° C-ot. A víz felmelegítéséhez szükséges idő a levegő hőmérsékletétől és a napintenzitástól függ. A maximális hőmérséklet 53 fok.

A zuhanyt bármilyen kiálló, stabil elemen lehet felfüggeszteni, mint például egy fogantyú, rúd, cső vagy esetleg egyenes fa ág (de vigyázni kell arra, hogy a teljesen feltöltött zuhanytartály eléggé nehéz lehet - válassza ki a megfelelő felfüggesztési helyet a víz mennyiségétől függően).

A szolár zuhany kettős zsebbel rendelkezik, amely lehetővé teszi a kis dolgok tárolását, amelyek szükségesek a fürdéshez, mint pl. a sampon, vagy tussoló gél. Az oldalakon tépőzár van - ha azt kívánja hogy a zuhanyfej fent legyen, egyszerűen akassza fel a tépőzár segítségével. 
A felső részen egy gumi fogantyú van a zuhany kényelmes hordozás, valamint felfüggesztés céljából, továbbá mindkét oldalon alul 2 fogantyú található, aminek segítségével a zuhanyt jobban, például egy zsinórral bebiztosíthatjuk, hogy a felfüggesztés biztonságosabb és stabilabb legyen.

Az elzárócsap 40 centiméter hosszú zuhanyfejjel rendelkezik, amelyet egyszerűen kihúzhatsz a víz folyásra, és használat után elég elzárni a vízcsapot. 

Leírás:

Kapacitás: 20L
Anyag: PVC
Maximális terhelés: 20 kg
Méretek (szélesség / magasság): 46/50 cm
Tömlőhossz: 40 cm
A készlet tömege: 0,41 kg

A csomagban:

szolár zuhany
felfüggesztési heveder
tömlő zuhanyfejjel
táska hordozásra

 

Termékek

Termékkategória

Ajándékok lézeres aláírás

A megvásárolt ajándékokra bármilyen ajánlást gravírozunk

Átvételi pontok

1 949x pont Cseh - Szlovákiában 

Ingyenes ajándék

5000 Ft feletti rendelés esetén egy kis ajándékot kap

Ingyenes szállítás

15 000 Ft feletti rendelés esetében, ingyenes szállítást ajánlunk

Azonnali akciók

az első rendelésnél lehet felhasználni az ajánlott akciókat

Keresett kifejezések

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

 

Biztonságos és gyors fizetés a Barion kapu keresztül.

 
 

Szállítás sebessége
Kommunikáció minősége
Az üzlet átláthatósága
99 %
az ügyfeleink elégedettek voltak a vásárlással a www.ajandek123.hu
76 értékelés