UV körömlámpa Beautylushh UV 36 LED 48W + lakeltávolító

A legújabb generációs UV / LED lámpa, amely a kettős LED technológiának köszönhetően gyorsan és egyenletesen kikeményít minden gélt, hibrid lakkot és más terméket. 48 W teljesítmény és 36 erős LED garantálja a gyors és egyenletes kikeményítést! Színe: fehér.    több

Ár a 1 db értékben: 10 149 Ft
Ár a 1 db ÁFA nélkül: 7 992 Ft
Ajándék
Raktáron > 5 ks
Feladási idő: 24 órán belül
A termék kódja: 1926

   

Leírás

UV körömlámpa Beautylushh UV 36 LED 48W + lakeltávolító

UV lámpa körömgélek kezelésére kettős technológiával és 48 W teljesítménnyel.

Alacsony hőmérsékleti üzemmód - 99 s - a lámpának a hagyományos 10/30/60s időváltozatokon kívül van még egy alacsony hőmérsékletű üzemmódja, ami azt jelenti, hogy a lámpa teljesítménye fokozatosan növekszik. Ezt az üzemmódot ajánlatos építőgélekkel és más, hosszú kúrát igénylő alkalmazási formákkal használni. Hasznos azok számára is, akiknek érzékeny körömlemezük van, és a kezelés során égető fájdalom érzése okoz gondot. A lámpa könnyen olvasható kijelzővel is rendelkezik, amely megkönnyíti a körmökkel való munkát és a körmök karbantartását egy bizonyos ideig, például különféle effektusok végrehajtásakor.

Kettős LED technológia - 48 W teljesítmény és 36 erős LED dióda garantálja a gyors és egyenletes kikeményítést! Ezenkívül a lámpa kettős, 365 nm-es és 405 nm-es hullámhosszal rendelkezik . Az ilyen megoldás használatának köszönhetően a kéz teljes felülete tökéletesen meg van világítva. És ami a legfontosabb: nincs gond a hüvelykujjal. Ugyanis sok lámpa nem képes megbirkózni a hüvelykujj megvilágításával, és az ujjat meg kell emelni, ami bosszantó. Ez a modell teljes megvilágítást garantál emelés nélkül. A keze nyugodtan nyugodhat az alapon.

Levehető - a lámpa teteje és alja mágnesekkel van összekötve, így könnyedén összerakhatja és szétrakhatja a lámpát; Ez megkönnyíti a pedikűrözést és a karbantartást, a rendszeres tisztítását, és lehetővé teszi a szükséges higiénia fenntartását. A lámpának leszerelhető zsinórja van, amely megkönnyíti a szerkezet szállítását és tárolását.

Mozgásérzékelő - a lámpa automatikusan bekapcsol, amikor beleteszi a kezét, ami növeli a használat kényelmét és segít megtakarítani a készülék működtelésére szükséges energiát.

A készlet INGYENES! 10 eltávolítható hibrid oldókapcsot tartalmaz. Használatuknak köszönhetően a lakk könnyen eloldódik és a körmök épek maradnak.

Leírás:

időzítő: 10, 30, 60, 99 s
teljesítmény: 48W
LED-ek száma: 36
tápegység: 220-240V, 50-60Hz
külső méretek (hossz / szélesség / magasság): 23 / 20,5 / 9,5 cm
kábel hossza: 100 cm
lámpa súlya: 410 g
a készlet súlya csomagolásban: 650 g

színe: fehér

Csomagban:

UV lámpa
tápegység
10 ingyenes csipesz

 

Termékek

Termékkategória

Ajándékok lézeres aláírás

A megvásárolt ajándékokra bármilyen ajánlást gravírozunk

Átvételi pontok

1 949x pont Cseh - Szlovákiában 

Ingyenes ajándék

5000 Ft feletti rendelés esetén egy kis ajándékot kap

Ingyenes szállítás

15 000 Ft feletti rendelés esetében, ingyenes szállítást ajánlunk

Azonnali akciók

az első rendelésnél lehet felhasználni az ajánlott akciókat

Keresett kifejezések

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

 

Biztonságos és gyors fizetés a Barion kapu keresztül.

 
 

Szállítás sebessége
Kommunikáció minősége
Az üzlet átláthatósága
99 %
az ügyfeleink elégedettek voltak a vásárlással a www.ajandek123.hu
76 értékelés