Zilner ZL 7026 7-db kerámia-márvány edény készlet

+ Ajándék Szilikon szűrő mosogatóhoz 4 db

A 7 részes edénykészlet 3 különböző kapacitású, üvegfedéllel ellátott edényből áll, és egy serpenyőből. Kiváló minőségű alumíniumból készült, és korróziógátló márvány bevonattal van bevonva. Minden típusú tűzhelyhez alkalmas - halogén, üvegkerámia, gáz és indukciós tűzhelyhez, valamint sütőben is használható. Anyaga: Alumínium. Felület: márvány.    több

Ár a 1 db értékben: 35 990 Ft
Ár a 1 db ÁFA nélkül: 28 339 Ft
Utolsó 1 db
Feladási idő: 24 órán belül
A termék kódja: 2896
Leírás

Zilner ZL 7026 7-db kerámia-márvány edény készlet

A különböző méretű és űrtartalmú edény minden konyha elengedhetetlen kelléke.

A funkcionális edények lehetővé teszik az ételek egyszerű és kellemes elkészítését az egyéni igényeknek megfelelően.

A nagy méretű edények alkalmasak az egész család ételeinek, például a levesek elkészítésére, a kisebb edények lehetővé teszik, hogy gyorsan felmelegítsünk egy egy-személyre való adagot, készítsünk szószt, vagy főzünk egy zacskó darát, rizst. Az edény méretét mindig az étel adagméretének megfelelően kell megválasztani, aminek köszönhetően időt, energiát és pénzt takarítunk meg.

Ez az exkluzív 7-részes kerámia-márvány készlet azért jött létre, hogy növelje minden háziasszony megelégedettségét a főzéssel és a kulináris lehetőségekkel.

Az alapvető előnyök - a nagy ellenállás, a megbízható kezelés és a különböző edénykapacitás mellett, a készlet tökéletesen illeszkedik minden konyhába.

A konyhakészletet modern dizájn jellemzi, válogatott alapanyagokból készült és hatékonyan növeli minden konyha színvonalát. Az edénykészlet 3 különböző kapacitású üvegfedéllel ellátott edényből áll,  és egy serpenyőből. Kiváló minőségű alumíniumból készült, és korróziógátló márvány bevonattal van bevonva. Kivételes ellenálló képességet és higiéniát mutat ki, ami később az edények sokéves használatának lehetőségében is megmutatkozik.

7-részes kerámia-márvány készlet minden típusú tűzhelyhez

  • halogén
  • üvegkerámia
  • gáz
  • indukciós
  • sütőben is használható

Nem változtatja meg az ételek ízét, és megfelel a legszigorúbb antibakteriális tulajdonságoknak. Garantálja a hő gyors és egyenletes eloszlását – az edények rövid időn belül felmelegszenek és sokáig melegen maradnak. Az edények mindegyikét kiváló minőségű tapadásmentes bevonat borítja, aminek köszönhetően kis mennyiségű zsírral is lehet ételeket készíteni. - tökéletes megoldás fogyók, cukorbetegek és egészséges életmódot folytatók számára. Ezenkívül a bevonat nem lép reakcióba az ételekkel - az ételek ízletesek, aromásak és megtartják a vitamin- és a tápértékeket.

A készlet három üvegfedelet tartalmaz az Aroma Knob fogantyúval, amelyben egy adagoló található, amely lehetővé teszi az olaj és folyékony fűszerek hozzáadását főzés közben.

A fedelek magas hőmérsékletnek ellenálló üvegből készültek, és szellőzőnyílással rendelkeznek, amely lehetővé teszi a felesleges víz elpárologtatását. A készlet minden darabja mosogatógépben mosható, így időt, energiát és pénzt takarít meg.

Műszaki adatok:

Súly: 4,2 kg
Anyaga: Alumínium
Felület: Márvány
Szín: Fekete
Üveg fedelek

1. edény: térfogat: 1,3 l / átmérő: 16 cm / magasság fedél nélkül: 8 cm
2. edény: térfogat: 2,3 l / átmérő: 20 cm / magasság fedél nélkül: 10 cm
3. edény: térfogat: 4,5 l / átmérő: 24 cm / magasság fedél nélkül: 12 cm
Kis lábas: Űrtartalom: 1,3 l / Átmérő: 16 cm / Magasság fedél nélkül: 8 cm

Az edénykészletet gond nélkül megvásárolhatja ajándékként, mert minden típusú tűzhelyen használható. Ajándékkészlet, amely nem csak minden háziasszony igényeit elégíti ki, de gondoskodik szerettei egészségéről is!

 

Termékek

Termékkategória

Ajándékok lézeres aláírás

A megvásárolt ajándékokra bármilyen ajánlást gravírozunk

Átvételi pontok

1 949x pont Cseh - Szlovákiában 

Ingyenes ajándék

5000 Ft feletti rendelés esetén egy kis ajándékot kap

Ingyenes szállítás

15 000 Ft feletti rendelés esetében, ingyenes szállítást ajánlunk

Azonnali akciók

az első rendelésnél lehet felhasználni az ajánlott akciókat

Keresett kifejezések

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

 

Biztonságos és gyors fizetés a Barion kapu keresztül.

 
 

Szállítás sebessége
Kommunikáció minősége
Az üzlet átláthatósága
99 %
az ügyfeleink elégedettek voltak a vásárlással a www.ajandek123.hu
76 értékelés